Laatste Nieuws

Nieuwe site

Rokale heeft niet alleen in Nederland een eigen website...

Na Rokale.nl

volgde

Rokale.be

Kijk op verkoop punten voor de Rokale dealer bij jou in de buurt.

Heeft jou favoriete ruitershop, voer leverancier of hoefsmid geen Rokale in zijn schap laat hem het Dealerschap aanvragen via info@rokale.nl

of bel 06 22 26 17 43


Lees meer

Rokale

Rokale leveringen voor Nederland en België worden standaard vanuit Nederland beleverd. Vele eind consumenten maar ook Ruitersportzaken, Voerleveranciers alsook Hoefsmeden werden jaren door Simone Dubbeldam beleverd, dit heeft Simone in goed overleg overgedragen naar Bemelmans Ruitersport. Rokale Nederland is nog steeds op zoek naar serieuze verdeelpunten van Rokale producten. Doel is dat elke Rokale klant op een voor hen ideale locatie de voorraad makkelijk kan aanvullen. 

Interesse in Rokale dealerschap mail gerust: info@rokale.nl 
 


Lees meer

Het welbevinden van het paard is een groot goed dat bij iedere ruiter of amazone met hoofdletters staat geschreven. Alleen als het dier zich goed voelt kan ook de mens zich goed voelen. Rokale Producten geven de mens de zekerheid het allerbeste voor zijn paard gedaan te hebben.  

Rokale Producten bevorderen het algemene welbevinden van het paard. Onze producten houden het dier fit, vitaal en krachtig. Het immuunsysteem wordt versterkt.
Bij regelmatig gebruik, bijvoorbeeld door bijvoeren van Rokale voedingssupplementen blijft de prestatiedrang van het paard voor zeer lange tijd behouden. Alleen een gezond dier kan presteren!

Het gebruik van Rokale Producten bij acute problemen kan deze zeer snel oplossen. Het paard hervindt zijn eigen krachten en kan weer de prestaties leveren die u gewend bent.